Actualitate

Clujean, înșelat de un tânăr prin metoda „Rabla”

Un tânăr de 26 de ani este cercetat penal de polițiștii clujeni fiind bănuit că, prefăcându-se că este reprezentantul unei societăţii comerciale, ar fi încercat să obțină bani de la un bărbat care dorea să îți vândă mașina prin programul „Rabla”.

Parchetul de pe lângă judecătoria Cluj a dispus, în data de  29 iulie 2014,  urmărirea penală față de un bărbat de 26 de ani pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune. în urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti clujeni.

Potrivit IPJ Cluj, „la jumătatea lunii ianuarie, bărbatul ar fi postat un anunţ, indicând faptul că doreşte să cumpere autoturisme vechi, pretabile la programul “Rabla”. El ar fi indus în eroare o persoana căreia i s-ar fi prezentat ca fiind


reprezentantul unei societăţii comerciale, invocând că ar fi interesat să cumpere autoturismul acestuia cu 3.800 de lei. Acesta i-a solicitat persoanei vătămate să-i trensfere 150 lei, într-un cont indicat, pentru îndeplinirea formalităţilor de achiziţionare”.

Bărbatul este cercetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de “înşelăciune”, faptă prevăzută de Codul penal, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Ultimele Stiri
abonare newsletter