Actualitate

Bătaie în fața unui local din Călăţele

O femeie și un bărbat au anunțat poliția că despre faptul că au fost agresați fizic de două persoane necunoscute luni, 28 iulie 2014, în jurul orei 19:15 în fața unui local public din Călăţele.

În urma incidentului, doi bărbaţi, din localităţile Râşca şi Dealu Negru, sunt cercetaţi de poliţişti pentru lovirea a două persoane, faptă comisă pe raza localităţii Călăţele.

„Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Comunală Călăţele au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că două persoane aflate în stradă au fost agresate fizic.  La faţa locului polițiștii au constatat că o femeie şi un bărbat, care au părăsit incinta unui local public din Călăţele, în timp ce se deplasau spre autoturism, au fost agresaţi cu obiecte contondente (sticle), de către doi bărbaţi pe care nu îi cunoşteau.  După comiterea faptei, cei doi au fugit de la faţa locului, iar femeia a fost transportată la unitatea medicală din oraşul Huedin pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate”, informează IPJ Cluj.


În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii, cei doi agresori au fost identificați. Este vorba de doi bărbaţi de 27, respectiv de 35 de ani, din localităţile Râşca şi Dealu Negru.

În cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”, faptă prevăzută de Codul penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter