Actualitate

Şapte absolvenţi de Bucureşti, ofiţeri debutanţi la IPJ Cluj FOTO

Şapte noi ofițeri de poliție, absolvenți ai Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti, promoția 2014, vor activa începând de astăzi în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Aceștia s-au prezentat luni la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj pentru a fi numiți în funcție conform pregătirii și specializării pe care le-au urmat.

Departamentele în care vor lucra ofițerii sunt investigații criminale, investigarea fraudelor, criminalistică, ordine publică și rutieră.


"Ofiţerii debutanţi îşi vor desfăşura activitatea, sub îndrumarea colegilor cu mai multă experienţă, în cadrul formaţiunilor de investigaţii criminale, investigare a fraudelor, criminalistică, ordine publică şi rutieră", au declarat reprezentanți ai IPJ Cluj.

Ofițerii debutanți vor fi supravegheați timp de un an. "Aceştia vor urma o perioadă de tutelă profesională timp de un an, după care vor susţine examenul de definitivare în profesie", au mai declarat polițiștii de la IPJ Cluj.


"Conducerea inspectoratului a transmis tinerilor absolvenţi să poarte uniforma de poliţie cu demnitate, să pornească cu încredere pe drumul ales, cu convingerea că au o meserie nobilă care le va aduce satisfacţii dacă o vor practica cu responsabilitate şi conştiinciozitate", au mai menționat cei din conducerea IPJ Cluj.

Articol scris de Ana Racheleanu, studentă la Jurnalism, FSPAC-UBB, anul II

abonare newsletter