Actualitate

Pericol public: la 15 ani a condus maşina şi a accidentat doi pietoni

Incidentul a avut loc sâmbătă, în comuna Dăbâca din judeţul Cluj. Un adolescent, de doar 15 ani, s-a urcat la volanul unui autoturism, a călcat prea tare pedala de acceleraţie, a pierdut controlul volanului şi a accidentat doi pietoni.

"În fapt, un minor de 15 ani, din comuna Dăbâca, judeţul Cluj, în timp ce conducea autovehiculul pe DJ161 din localitatea Luna de Jos, comuna Dăbâca, judeţul Cluj, în localitate, din direcţia Dăbâca spre DN1C, datorită faptului că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a faptului că nu poseda permis de conducere auto, într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei, a trecut pe sensul opus de mers, după care a părăsit partea carosabilă intrând frontal într-un cap de pod", se arată într+un comunicat remis presei de către reprezentanţii IPJ Cluj.

În urma impactului autoturismul a fost proiectat în gardul unui imobil, acroşând un tânăr de 20 ani şi un minor de 14 ani din comuna Dăbâca,  care în calitate de pietoni se deplasau pe partea stângă a drumului.


Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum a ajuns minorul să se urce la volanul maşinii şi ce măsuri vor lua asupra lui.

 


 

 


În urma accidentului rutier, cei doi pietoni au fost răniţi uşor.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care    s-a produs accidentul rutier.


 

 

Etichete: minor ipj cluj
abonare newsletter