Actualitate

Focuri de armă în Gheorgheni pentru prinderea unui hoţ

Un tânăr care ar fi sustras bunuri din trei societăţi comerciale a fost prins în flagrant de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca. Tânărul nu s-a oprit la somaţia poliţiştilor şi a fost executat un foc de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare pentru prinderea acestuia.

sursa foto reporterntv.ro sursa foto reporterntv.ro

La data de 25 iulie, în jurul orei 16:00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 3 Politie, au identificat un tânăr de 18 ani, care ar fi sustras dintr-o societate comercială din municipiul Cluj-Napoca produse alimentare.

Tânărul nu s-a oprit la somaţia poliţiştilor, încercând să fugă pe strada Actorului din municipiul Cluj-Napoca, iar pentru prinderea acestuia s-a folosit armamentul din dotare, fiind tras un foc de avertisment în plan vertical.


“În urma folosirii armamentului nu au rezultat victime. Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în aceeaşi zi, tânărul ar mai fi sustras bunuri din alte două societăţi comerciale. Cercetarile continuă faţă de tânărul de 18 ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter