Actualitate

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână rămân în arest preventiv

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână, trimişi în judecată în dosarul privind mita primită de la familia lui Bercea Mondial, rămân în arest preventiv, a decis, vineri, Tribunalul Constanţa, care le-a respins cererile de înlocuire a măsurii arestării preventive cu arestul la domiciliu.

Magistraţii Tribunalului Constanţa au respins ca nefondate cererile lui Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână de înlocuire a măsurii arestării preventive cu arestul la domiciliu, informează Mediafax.

Decizia poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa în termen de 48 de ore de la comunicare.


Mircea Băsescu şi Marian Căpăţănă au fost aduşi, vineri dimineaţă, la Tribunalul Constanţa, care a luat în discuţie, în aceeaşi şedinţă, solicitările acestora de înlocuire a măsurii arestării preventive cu arestul la domiciliu.

Mircea Băsescu le-a spus magistraţilor că vrea să fie lăsat în arest la domiciliu pentru a putea să studieze şi el dosarul şi pentru a se putea apăra.


"A spus (Mircea Băsescu - n.r.) că doreşte să fie lăsat în libertate, să fie lăsat în arest la domiciliu pentru a putea să studieze şi el dosarul şi pentru a se putea apăra", declara, la ieşirea din Tribunalul Constanţa, Nelu Taşcă, unul dintre avocaţii lui Mircea Băsescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter