Actualitate

O firmă de comercializare a lemnului a fost amendată și lăsată fără marfă de polițiștii clujeni

O firmă care are ca obiect de activitate achiziționarea și comercializarea lemnului a fost amendată cu 10.000 lei și a rămas fără 22 de metri cubi de de lemn, în valoare de peste 8.200 lei, în urma unor controale efectuate de către poliţiştii clujeni.

Poliţiştii clujeni au desfăşurat, în perioada 21 - 23 iulie 2014, mai multe controale la societăţi comerciale cu obiect principal de activitate achiziţia şi comercializarea materialului lemnos, pentru prevenirea şi depistarea faptelor ilicite.

„La data de 23 iulie poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Serviciul de Investigare a Fraudelor, împreună cu reprezentanţi ai I.T.R.S.V. Cluj- Napoca, au efectuat un control de specialitate la o societate comercială cu sediul social în municipiul Cluj-Napoca. Cu ocazia controlului, poliţiştii au constatat că în perioada 01- 22 iulie a.c., administratorul societăţii a desfăşurat activităţi de achiziţionare a materialului lemnos de la diferite persoane fizice, respectiv cherestea, grinzi, scândură de molid, corni, dar la momentul controlului nu a putut prezenta documente justificative de achiziţie”, transmite IPJ Cluj.


În urma verificărilor efectuate, administratorul societăţii a fost sanctționat cu o amendă în valoare de 10.000 de lei iar marfa, 22 de m.c. de cherestea răşinoase şi grinzi, în valoare de aproximativ 8.200 lei a fost confiscată de polițiștii clujeni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter