Actualitate

Clujenii vor întâlniri cu Emil Boc

Mai mulți clujeni se plâng de faptul că în ultimii ani nu au mai fost organizate întâlniri cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, pentru a-și putea expune problemele pe care le au.

Clujenii se plâng că întâlnirile directe dintre primarul Clujului și cetățeni nu mai au loc în ultimii doi ani și șansele de a discuta cu primarul Emil Boc sunt tot mai puține. Un cititor al ziarului Monitorul de Cluj a semnalat faptul că de ceva vreme nu se mai organizează deloc întâlniri între primar și cetățenii din cartiere, lucru care îl nemulțumește. El consideră că asemenea întâlniri sunt importante și nu ar trebui să fie excluse de tot.

„Unde sunt întâlnirile tradiționale ale primarului Emil Boc cu cetățenii din cartiere? De când a venit la Primărie a uitat complet de ele”, a semnalat clujeanul nemulţumit.


Ultima întâlnire în acest sens a avut loc în 2012, în perioada de campanie electorală, când Emil Boc s-a întâlnit cu mai mulți clujeni din Cartierele Gheorgheni, Grigorescu, Mărăști, Mănăștur și Someșeni.

În lipsa acestor întâlniri directe, precum cea din anul 2012, singura posibilitate a clujenilor de a intra în contact cu primarul și de a-și expune problemele sunt cutiile pentru sesizări, montate din primăvara anului 2014 în fiecare primărie de cartier, sau portalul domnuleprimar.ro. De asemenea, clujenii pot face sesizări la numărul de telefon 984.


(Nicoleta ALGEORGE, studentă Jurnalism, FSPAC - UBB, anul II)

Etichete: nemultumire emil boc
abonare newsletter