Actualitate

Un american, prins locuind ilegal la Cluj

Un cetățean american, în vârstă de 41 ani, a fost prins locuind ilegal în Cluj-Napoca, în cadrul unei acțiuni desfăsurate luni, 21 iulie 2014, de către polițiștii serviciului pentru Imigrări Cluj.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constat faptul că pe numele persoanei în cauză a fost emisă anterior o decizie de returnare de pe teritoriul României, pe care nu a respectat-o. Având în vedere cele constatate, poliţiştii Serviciul pentru Imigrări al judeţului Cluj au luat măsura de îndepărtare sub escortă a acestuia de pe teritoriul naţional şi au condus cetăţeanul străin la punctul de trecere a frontierei. Totodată, la ieşirea din ţară se instituie consemnul nominal de nepermitere a intrării în România, pentru o perioadă de 2 ani şi 6 luni”, transmite IPJ Cluj.

Inspectoratul General pentru Imigrări,prin structurile sale teritoriale, va continua activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor. Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice aspect legat de aplicarea prevederilor legale în domeniu la tel./fax  0264 – 555656 sau vizitând site-ul public al instituţiei la adresa www.ori.mai.gov.ro.

abonare newsletter