Actualitate

Turdean, cercetat de polițiști pentru lovire, distrugere și tulburarea liniștii publice

Un bărbat de 37 de ani, din municipiul Turda, este cercetat de poliţiştii clujeni pentru lovirea fostei soţii, distrugerea unui autoturism şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Conform  IPJ Cluj, o femeie de 36 de ani, din Turda, a depus luni, 21 iulie 2014,  o reclamație la Poliţia municipiului Turda pe numele fostului ei soț pe motiv că acesta nu a respectat programul de custodie stabilit prin sentinţa de divorţ. Bărbatul de 37 de ani, din Turda, a fost citat la sediul Poliţiei pentru a se clarifica situaţia reclamată de fosta soţie.

„În jurul orei 10:00, acesta a ajuns la sediul Poliţiei municipiului Turda, iar poliţistul care se ocupa de acest caz a coborât în parcarea din faţa Poliţiei, împreună cu reclamanta, pentru ca aceasta să preia minorele de 6, respectiv de 3 ani. Aici, bărbatul lovea autoturismul aparţinând fostei soţii, încercând să îl rănească pe concubinul acesteia, aflat în maşină. Poliţiştul a intervenit pentru a aplana conflictul dintre cei doi, moment în care bărbatul de 37 de ani a alergat spre femeia de 36 de ani, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi a izbit-o cu capul de geamul dreapta - spate al unui alt autoturism aflat în parcare. Poliţistul care se ocupa de caz,  sprijinit de intervenţia unui alt poliţişt, l-au imobilizat pe bărbatul de 37 de ani şi l-au condus în sediul Poliţiei”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


Potrivit aceleași surse, femeia a suferit leziuni la nivelul capului, fiind transportată cu ambulanţa la Spitalul Municipal Turda, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Leziunile suferite nu au impus internarea, medicii stabilind că acestea necesită pentru vindecare aproximativ 50 de zile de îngrijiri medicale.

Faţă de bărbat se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, „distrugere” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.


În baza probatoriul administrat în cauză, bărbatul urmează a fi prezentat în faţa instanţei, de către procurorul de caz, cu propunere de arestare preventivă. Totodată, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj a dispus verificări cu privire la modul de acţiune al poliţiştilor implicaţi în soluţionarea acestui caz.

Ultimele Stiri
abonare newsletter