Actualitate

Şase luni de la accidentul aviatic din Apuseni. Sâmbătă a avut loc un parastas

Peste 100 de persoane au participat, sâmbătă, pe Vârful Petreasa din Munţii Apuseni, la un parastas în memoria victimelor accidentului aviatic produs în zonă în ianuarie, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion.

Foto arhiva Foto arhiva

Slujba de parastas la împlinirea a şase luni de la accidentul aviatic s-a desfăşurat pe Vârful Petreasa, în locul unde, în 20 ianuarie, a aterizat forţat un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical şi unde localnicii din zonă au construit un mic altar din lemn şi au amplasat o cruce de mari dimensiuni în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în accident, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion.

Potrivit Mediafax, slujba a fost oficiată de arhiepiscopul ortodox de Alba Iulia, IPS Irineu, şi de un sobor de preoţi, iar la eveniment au fost prezente peste 100 de persoane, localnici, salvatorii care au participat la căutarea victimelor şi rude ale celor două persoane care şi-au pierdut viaţa.


Parastasul a fost organizat de Romaniţa Iovan, fosta soţie a pilotului Adrian Iovan, care a venit însoţită de prieteni şi apropiaţi ai fostului său soţ.

Ultimele Stiri
abonare newsletter