Actualitate

Ce spune mama studentului UMF Cluj, mort în accidentul aviatic

Printre cei 298 de pasageri morţi în urma accidentului aviatic din Ucraina, s-au aflat un student la Universitatea de Medicină şi Farmacie Iuliu Haţieganu (UMF) Cluj şi prietena lui.

Într-un interviu pentru stirileprotv.ro, mama tânărului student la UMF a afirmat că fiul său şi prietena lui mergeau în vacanţă. Ea a mai spus că în momentul în care a văzut ştirile la televizor, nu i-a trecut prin minte că fiul ei ar putea fi în acel avion.

"Am văzut veştile la televizor, n-am făcut nicio legătură cu avionul cu care pleca el, nici nu ne-am gândit. Fiica mea a primit apoi tot feluri de mesaje pe Facebook de la prietenii din Cluj. Era copilul pe care orice mamă şi l-ar fi dorit. Andrei şi Olga şi-au plănuit vacanţa asta împreună tot anul, era vacanţa lor de vis. Nu au avut nicio legătură cu Congresul de SIDA, erau doi studenţi fericiţi că au scăpat de examene cu bine, care mergeau în vacanţă. Pe Andrei îl vom înmormânta aici, în Canada, deoarece aici a crescut de când avea 8 ani", a declarat mama tânărului pentru postul de televiziune.


Andrei şi Olga aveau amândoi 24 de ani. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter