monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Biletele VIP la concertul James Blunt de la Cluj, cele mai căutate de români

Concertul artistului britanic James Blunt, care va alea loc pe data de 31 octombrie 2014 cu ocazia inaugurării Sali Polivalente din Cluj – Napoca, se bucură de atenţia publicului din România, cea mai bine vândută categorie de bilete pentru acest eveniment fiind cea din categoria VIP.

James Blunt

Concertul artistului britanic va avea loc în cadrul Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania (TiMAF) și include în exclusivitate România în turneul mondial oficial al artistului, “Moonlanding World Tour 2014”.

În topul preferinţelor se află biletele destinate categoriei VIP, cu o cifră de vânzări de peste 50 %, aceasta, fiind şi cea mai bine vândută categorie de bilete pentru acest eveniment. Preţul unui bilet la categoria VIP este de 250 de lei şi poate fi achiziţionat din magazinele Germanos, Inmedio, Diverta, Poşta Română şi on-line, de pe www.bilete.ro și www.myticket.ro.

Aflat deja în turneu, James Blunt a transmis un mesaj publicului din Romania: “Salut! Sunt James Blunt şi voi concerta pe arena (Sala Polivalentă) din Cluj, în 31 octombrie. Ne vedem acolo!”

Cea de a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania va avea loc sub deviza “stART” în perioada 3 – 19 octombrie 2014 şi va cuprinde spectacole cu artişti internaţionali si naţionali, petreceri, competiţii de muzică, dans, fashion şi graffiti, “Caravana Artelor” şi reprezentaţii ale tuturor artelor. Evenimentele vor avea loc în peste 50 de locaţii din Cluj – Napoca, cu implicarea a peste 200 de voluntari.

Articol scris de Ana Racheleanu, studentă la Jurnalism, FSPAC-UBB, anul II