Actualitate

Hoț, prins de polițiștii după ce a bătut și a jufuit un minor

Poliţiştii clujeni arestat marți, 15 iulie 2014, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit că ar fi lovit un minor de 17 ani din Cluj-Napoca și i-ar fi furat telefonul mobil.

„Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că un minor de 17 ani, din Cluj-Napoca, a fost deposedat de telefonul mobil de către un bărbat necunoscut (...) În jurul orei 22:30, minorul, în timp ce se afla în parcul Ştefan cel Mare din Cluj-Napoca, fost acostat de un bărbat care i-a cerut telefonul mobil pentru a suna urgent o persoană. La solicitarea părţii vătămate de returnare a telefonului, bărbatul i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona feţei şi a fugit, păstrând asupra sa telefonul mobil”, transmite IPJ Cluj.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii, în aceeaşi zi a fost indentificat agresorul, stabilindu-se că este un tânăr de 23 de ani, din oraşul Huedin. Bărbatul de 23 de ani a fost reţinut 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de “tâlhărie calificată”, faptă prevăzută de Codul penal.


Prejudiciul cauzat este de aproximativ 1.000 de lei şi a fost recuperat de către poliţişti.

În cauză, cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, iar tânărul urmează a fi prezentat unităţii compentente cu propunere legală.

Ultimele Stiri
abonare newsletter