Actualitate

Opera Română organizează "Microstagiuni estivale" pe terasa Muzeului de Artă

Opera Română din Cluj-Napoca iniţiază joi, 10 iulie 2014, începând cu ora 20.30, o Microstagiune estivală de spectacole, care debutează în curtea interioară a Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, susţinut de artiştii Marius Vlad Budoiu, basul Petre Burcă.

Weekend-ul acesta „La Palat” se anunță și alte evenimente cu muzică de calitate, vorbim de o seară dedicată fetelor de la ,,3 o clock” , iubitorii muzicii clasice vor fi încântați pentru că serile de pian vor fi prezente pe lista evenimentelor la fel și ca iubitorii muzicii Jazz. Distracția și râsul vor da viață Palatului Banffy pentru că săptămânal vor fi organizate seri de stand up comedy.

„Evenimentele ce vor avea loc La Palat sunt adresate tuturor clujenilor pentru a-i ajuta să uite pentru câteva ore de probleme zilnice. La Palat reprezintă locul perfect pentru o escapadă de câteva ore unde poți să te bucuri de o atmosferă unică, iar prin intermediul evenimentelor pe care le organizăm La Palat dorim să aducem ceva nou și unic, să existe o îmbinare între ceea ce se întâmplă la acel eveniment și starea pe care Palatul Banffy ți-o inspiră. Am pregătit multe surprize clujenilor în această vară, debutul Microstagiunii Estivale din seara aceasta este doar începutul” declară Iancu Șerbănescu, managerul La Palat.


Palatul Bánffy este un important edificiu baroc din Clujul secolului XVIII. Găzduind de-a lungul timpului oaspeți de seama, acesta din anul 1951 adăpostește Muzeul de Artă din Cluj, cu un valoros patrimoniu de pictură, grafică și artă decorativă.

Muzeul de Artă Cluj-Napoca este una dintre cele mai prestigioase instituţii muzeale cu profil artistic din România. Terasa/ Restaurantul ,, La Palat” din curtea Muzeului de Artă reprezintă un punct de atracție atât pentru iubitorii de artă cât și pentru persoanele care vor să petreacă câteva momente într-o atmosferă cu iz istoric.

abonare newsletter