Actualitate

Florin Piersic infirmă zvonurile legate de starea sa de sănătate. "Nici nu îmi vine să cred tot ce s-a scris"

Actorul Florin Piersic a dezminţit zvonurile potrivit cărora ar avea probleme de sănătate. Mai mult, artistul se află în vacanţă alături de partenera sa de viaţă. Iar pentru cei care l-au surprins într-un spital din Cluj, Piersic are o replică.

Actorul Florin Piersic a infirmat joi zvonurile potrivit cărora ar avea probleme de sănătate şi că s-ar afla internat la Spitalul Clinic Municipal din Cluj-Napoca. Artistul, în vârstă de 78 de ani, a explicat pentru gândul că se află în vacanţă, alături de partenera sa, şi - mai mult decât atât - se simte foarte bine. E adevărat, a fost recent la spital, dar în vizită la un coleg de a cărui stare de sănătate este interesat.

„Nu am absolut nimic, sunt sănătos. Nici nu îmi vine să cred tot ce s-a scris... Am primit de azi de dimineaţă o mulţime de telefoane, am fost întrebat dacă sunt bine... Sunt bine!”, a spus el.


"Am fost de dimineaţă să mă interesez de starea unui coleg, aşa cum am făcut şi când a fost internat Alexandru Arşinel, de exemplu. Am vorbit cu prof. Alexandrescu, mi-a spus că e bine colegul, că mâine îl externează... Am stat de vorbă cu asistentele, le-am dat autografe şi chiar le-am spus că aş mai sta, dar pierd avionul. Eu acum sunt cu soţia la aeroport, plecăm în vacanţă”, ne-a declarat cu scurt timp în urmă Florin Piersic.

Actorul s-a arătat dezamăgit de informaţiile apărute în presă: „În loc să scrie lumea că zilele trecute am făcut un spectacol minunat cu Marcel Pavel şi am strâns bani pentru un student orb, apar toate porcăriile acestea".


Florin Piersic şi Marcel Pavel au participat marţi, 24 iunie, la un eveniment din cadrul Galei artistice şi caritabile „Clujul dă lumină”, ce a avut ca scop strângerea de fonduri pentru o operaţie de transplant de cornee şi refacere a cristalinului la care va fi supus Silviu Roşu, student la Facultatea de Litere a Universităţii Babeş-Bolyai. Tânărul şi-a pierdut vederea pe când avea nouă ani.

"Am 78 de ani şi, mulţumesc Lui Dumnezeu, sunt bine, am trăit frumos până la acestă vârstă”, a mai spus artistul.

abonare newsletter