Actualitate

Poziția UTI Grup cu privire la ancheta DNA în dosarul Uioreanu

UTI Grup a dat ieri publicității un comunicat de presă prin care asigură că va coopera în mod prompt și transparent cu autoritățile în vederea stabilirii adevărului.

„Grupul de companii UTI a luat notă de ancheta DNA, finalizată prin trimiterea în judecata a mai multor persoane, în care apare și numele unui director al unei companii afiliate UTI și, vă asigurăm că vom coopera în mod prompt și transparent cu autoritățile în vederea stabilirii adevărului, furnizând orice informație care va fi solicitată de organele de anchetă și instanța de judecată”, se arată în comunicatul de presă.

„Considerăm  această situație o neînțelegere și înainte de orice masură internă, așteptăm pronunțarea instanțelor competente în materie.


Pe parcursul procesului,  ne limităm în a nu comenta informațiile care circulă în media, așteptând cu încredere hotărârea instanțelor de judecată.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicicatul de presă al grupului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter