Actualitate

Un autocar al MAI va aduce în ţară turiştii români din stațiunea bulgărească Albena

30 dintre cei 1000 de turiști români afectați de inundațiile produse în stațiunea Albena din Bulgaria se vor întoarce în țară cu un autocar al autorităților române. Alături de turiști vor fi transportate în țară, cu ajutorul unor platforme, și 8 autoturisme, potrivit unui comunicat al Guvrenului.

„Din situatia transmisa de reprezentantii misiunii diplomatice aflati la fata locului, în urma solicitarilor turistilor români, afectati de inundatiile produse în data de 20 iunie 2014 în statiunea Albena-Bulgaria, vor fi aduse în tara 30 de persoane si 8 autoturisme. Din cele 8 autoturisme, 3 vor ramâne în municipiul Constanta, iar 5 vor fi transportate pâna în municipiul Bucuresti”, transmit reprezentanții Guvernului printr-un comunicat de presă.

Potrivit aceleași surse, autocarul cu turiștii români a plecat din Albena la ora 14.00 și se îndreaptă spre punctul de frontiera Vama Veche-România, urmând a continua cursa catre locurile stabilite din municipiul Constanta, respectiv municipiul Bucuresti.


Din datele comunicate de reprezentantii misiunii diplomatice a rezultat ca, în urma revenirii situatiei la normalitate, o parte din turistii români au optat să-si continue sejurul în statiune.

„Începând cu data de 21.06.2014 ora 16.30 si pâna la aceasta ora, prin Punctele de Trecere a Frontierei, au tranzitat un numar 78 de autoturisme cu 260 persoane care s-au întors din statiunea Albena”, se mai arată în comunicatul Guvernului

Ultimele Stiri
abonare newsletter