Actualitate

O femeie a fost rănită după ce A CĂZUT dintr-un TRACTOR

O femeie în vârstă de 45 de ani a fost rănită sâmbătă, 21 iunie 2014, după ce a căzut dintr-un tractor în timp ce se afla împreună cu fiul său, după lemne, în pădurea aparținătoare localității Salisca, în apropiere de Dej.

Pompierii dejeni impreuna cu serciviul de Ambulanta au fost solicitati sâmbătă pentru a interveni intr-o padure din localitatea Salisca unde a fost anuntat un accident cu un tractor. Acestia s-au deplasat la fata locului fiind nevoiti sa mearga pe jos cateva sute de metri pana la locul unde s-a intamplat accidentul. Ajunsi acolo, au gasit o femeie ranita langa remorca unui tractor, relatează Dejeanul.

Femeia in varsta de 45 ani se afla in padure impreuna cu fiul sau dupa lemne. Acestea statea in remorca peste busteni iar in momentul in care tractorul a trecut peste o groapa femeia a fost aruncata la pamant, lovindu-se de un copac iar cativa busteni s-au rasturnat peste ea.


A fost stabilizata de echipajul ambulantei si transportata la Spitalul Municipal Dej. Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cum s-a intamplat accidentul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter