Actualitate

O tonă de legume, confiscată de poliţiştii clujeni - FOTO

Poliţiştii clujeni au confiscat vineri peste o tonă de legume, transportate fără documente de provenienţă.

Astăzi, în jurul orei 06:45, poliţiştii de la Secţia 2 Poliţie au depistat un bărbat de 30 de ani, în timp ce transporta legume cu o autoutilitară pe strada Ploiești din Cluj-Napoca. Bărbatul de 30 de ani din Cluj-Napoca nu deţinea documente de provenienţă pentru marfa transportată (varză, ardei, etc.). În acest context, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale şi au dispus confiscarea celor peste 700 kg de legume, conform prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Tot astăzi, polițiștii au mai confiscat peste 350 kg de legume, transportate fără documente de provenienţă pe Calea Dezmirului, unde au oprit în trafic, pentru control, o autoutilitară care transporta legume (ceapă, roşii, pătrunjel, morcovi, cartofi, ardei, ţelina, etc.).


Conducătorul auto, un tânăr de 22 de ani din Cluj-Napoca, nu a putut prezenta documente justificative pentru marfa transportată. S-a luat măsura sancționării contravenționale a bărbatului conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite şi s-a dispus confiscarea celor 350 kg de legume.

Etichete: politie legume
Ultimele Stiri
abonare newsletter