Actualitate

Magie şi iluzionism la Cluj-Napoca

La sfârşitul săptămânii viitoare, 27-28 iunie, în Cluj-Napoca va avea loc Festival de Magie „Astralis”.

Finalul lunii va aduce în Cluj unul dintre cele mai mari spectacole de magie din România . Este vorba despre festivalul „Astralis”, organizat în parteneriat cu Asociaţia Magicienilor şi Iluzioniştilor din România.

Vor fi puse în scenă spectacole de animație, teatru gestual și umbre, specialiști în iluzionism și magie. „Acest festival dezvăluie publicului o lume fascinantă, taine ale unei culturi foarte puțin promovată în România, dar cu mare impact asupra imaginației spectatorilor de toate vârstele”, explică organizatorii.


În cadrul festivalului va avea loc un workshop de magie pentru copii şi fiecare participant va primi „Kitul Micului Magician”, care cuprinde, printre altele, un set de cărţi de joc speciale, o baghetă magică şi o pelerină specială pentru magicieni. Workshop-ul va avea loc la Casinoul din Parcul central iar vârsta minimă de participare este şase ani.

De asemenea, vor avea loc şi spectacole de „Street Magic”. Astfel, nouă trupe de magicieni vor uimi publicul cu cele mai spectaculoase numere de magie stradală. De asemenea, statuile vii vor surprinde prin abilitatea ieşită din comun a artiştilor de a combina abilităţile unui mim cu teatrul de imagine. În cadrul festivalului va avea loc şi un spectacol prezentat persoanelor cu tulburări din spectrul autist din cadrul Asociaţiei „Autism Transilvania”.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter