Actualitate

Un club din centrul Clujului a fost prădat de hoţi

La data de 17 iunie, poliţiştii clujeni au identificat 16 persoane care ar fi sustras bunuri din autoturisme şi din societăţi comerciale.

Astfel, la data de 17 iunie, managerul clubului Vertigo a sesizat Poliţia, reclamând că persoane necunoscute au pătruns într-un depozit al societăţii, de unde au sustras mai multe bunuri. Conform părţii vătămate, incidentul s-ar fi produs în 14 iunie, în jurul orei 5:00.

"Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului, pe strada Piaţa Unirii, din municipiul Cluj-Napoca, a constatat că s-a pătruns în biroul societăţii prin forţarea uşii de termopan, de unde au fost sustrase plasme, un laptop şi 300 de lei", au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.


În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, au fost identificate patru din cele şase persoane implicate.  Aceastea sunt persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 14 şi 19 ani, din municipiile Cluj-Napoca şi Aiud.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi documentarea întregii activităţi infrcaţionale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt’’ şi ”furt calificat”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter