Actualitate

Pompierii din Cluj, cei mai buni la descarcerare şi prim ajutor

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj au obţinut locurile I şi II la concursurile regionale de descarcerare şi acordare a primului ajutor calificat în faza zonală - regiunea Transilvania-Nord.

Pompierii din Cluj, cei mai buni la descarcerare şi prim ajutor Pompierii din Cluj, cei mai buni la descarcerare şi prim ajutor

Pompierii clujeni au obţinut locuri fruntaşe la competiţia interjudeţeană de descarcerare şi acordare a primului ajutor calificat, mai exact locul I şi „cel mai bun comandant de echipaj” la proba „Descarcerarea din vehicule” şi locul II la proba „Acordarea primului ajutor calificat”, în cadrul competiţiei care a reunit pentru întrecere echipaje de intervenţie din şase inspectorate pentru situaţii de urgenţă: din judeţele Bistriţa-Năsăud, Cluj, Satu-Mare, Sălaj şi Maramureş.

Echipajul premiat la această competiţie a fost format din următorii pompieri: plt. maj. Rapan Cristian (comandant echipaj descarcerare), plt. Irimias Daniel, plt. maj. Mocanu Iulian si plt. Uţiu Sorin din Detasamentul de Pompieri Cluj-Napoca, plt.maj. Obreja Horaţiu din Detasamentul de Pompieri Dej, plt.maj. Braneanu Gabriel din Secţia de Pompieri Colina (Municipiul Cluj-Napoca), precum şi plt.adj. Alin Muresan din cadrul ISU Cluj, în calitate de membru al comisiei de evaluatori.


Evenimentul s-a desfăşurat în Baia Mare, în perioada 12-13.06.2014, fiind organizat sub egida Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

abonare newsletter