Actualitate

„Cârtiţă” la DNA. A oferit informaţii din anchete pentru un miel

Comisarul-șef de la Poliția Judiciară DNA Cluj, Valentin Tătar, a fost pus sub acuzare pentru că ar fi furnizat informații din anchete, inclusiv din dosarul de corupţie care se referă la preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu.

Scandalul scurgerilor de informaţii continuă la Cluj. După ce un subofiţer de la Serviciul Filaj a SRI a fost prins că îi furniza informaţii lui Horea Uioreanu despre acţiunile de supraveghere informativă asupra sa, un caz similar a fost depistat şi la DNA Cluj, potrivit unor surse citate de Evz.ro.

Comisarul-șef de la Poliția Judiciară Valentin Tătar a fost plasat de către procurorii de la structura centrală a DNA sub control judiciar, după ce a fost prins de către ofiţerii SRI, fie primind un miel, fie diverse sume de bani de la un apropiat, scrie sursa citată. Aceleaşi surse susţin că unele informaţii furnizate de comisarul Tătar erau din dosarul de corupţie care se referă la preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu.


Plasarea unui suspect în stare de control judiciar înseamnă că împotriva lui s-a pus în mișcare acțiunea penală. Despre poliţistul Tătar, surse judiciare afirmă că ar fi furnizat informaţii care nu erau publice din anchetele DNA unor persoane interesate şi astfel a adus atingere anchetelor penale.

Poliţistul Tătar este finul de cununie al senatorului PSD Cluj, Alexandru Cordoş.

Ultimele Stiri
abonare newsletter