Actualitate

Sabin Gherman: „Nu am intenționat niciodată să invit așa ceva la mine în emisiune”

Jurnalistul clujean Sabin Gherman a afirmat că nu a intenționat niciodată să îl invite pe așa-zisul scriitorul din Caracal Liviu Andrei, autorul articolului plin de ură la adresa Transilvaniei şi Clujului, în emisiunea „România de la A la Z”, pe care o realizează pe Look TV.

„La mine în emisiune nu o să fie invitat (n.r. Liviu Andrei). Este o speculație pe care a lansat-o Novăcescu. Nu a fost vorba nici o clipă și nu am intenționat niciodată să invit așa ceva la mine în emisiune”, a declarat jurnalistul clujean Sabin Gherman.

Novăcescu spune că vine, Gherman spune că nu!

Jurnalistul clujean Ion Novăcescu ar fi declarat miercuri seara, în emisiunea „Jocuri de Putere” de la Realitatea, că „individul din Caracal” vine la Cluj, la Look TV, credea el, invitat de Sabin Gherman. Declarația făcută aseară s-ar baza „pe ce a postat individul pe pagina sa de facebook”.


Joi însă, Novăcescu a postat pe contul său de facebook un mesaj în care își justifică afirmația și își cere scuze lui Sabin Gherman pentru „difuzarea unei informații neverificate”.

„Cineva minte!!! Când am spus, aseară, la „Jocuri de Putere” a lui Rares Bogdan că individul din Caracal vine la Cluj, la Look TV, și (credeam eu), invitat de Sabin Gherman, m-am bazat pe ce a postat individul pe pagina sa de fb. Vezi foto! Sabin Gherman m-a contactat imediat și a dezmințit, cu limbajul său caracteristic, că l-a invitat, iar eu recunosc că am greșit că am făcut o speculație, fără să verific informația, înainte de a o difuza. Pentru acest motiv deontologic - și pentru că așa e corect - îmi cer scuze pentru difuzarea unei informații neverificate din mai multe surse. De asemenea, regret dacă astfel i-am prejudiciat imaginea d-lui Sabin Gherman, care s-a simțit ofensat pentru că l-am asociat cu acest individ”, a scris Novăcescu pe contul său de Facebook.


Individul din Caracal se laudă ca vine la Cluj

Așa-zisul scriitor din Caracal Liviu Andrei, se lauda, miercui, pe contul său de Facebook că va veni joi la cluj, unde a fost invitat la „câteva emisiuni sociale și culturale” printre care și la o emisiune de la Look TV.

„POVESTEA CONTINUĂ! După câteva amenințări cu moartea contra cărora am depus o plângere la Secția 15, diseară sunt LIVE la Look TV, de la 18:30 cu replica despre articolul SĂ-MI BAG PULA-N TRANSILVANIA!!!! Mâine pornesc spre Cluj fiind invitat la alte câteva emisiuni sociale și culturale! No, hai! MINTENAȘ! Cu pită! Cu slană!”, a postat Liviu Andrei pe contul său de Facebook.

Ultimele Stiri
abonare newsletter