Actualitate

Zeci de locuitori de pe strada Teilor, din Floreşti, speriați de un roi de viespi

Zeci de locuitori de pe strada Teilor din comuna clujeană Florești sunt terorizați de un roi de viespi care și-au făcut cuib între etajele unuia dintre blocurile din zonă.

Un cititor al Citynews.ro a semnalat redacţia în legătură cu faptul că un roi de viespi terorizează locuitorii de pe strada Teilor, din Florești.

„Chiar acum se întâmplă la noi pe stradă. Nu știu exact dacă sunt viespi sau dacă sunt albine, dar încearcă să își facă un cuib într-o evacuare de centrală termică. În cartier sunt mulți copii, iar lumea a sunat speriată la 112. Situația este foarte periculoasă, mai ales ales pentru cei care au geamuri pe latura respectivă de bloc și nu știu ce e pe perete”, a scris Cristian redacției Citynews.ro.


Roiul de viespi a intrat într-un apartament, situat la etajul al doilea, printr-o gaură de aerisire, iar din câte se pare proprietarii imobilului nu sunt acasă.

Vecinii spun că au observat roiul în această dimineaţă. „Am văzut ceva negru pe fațada blocului și nu mi-am dat seama inițial ce e. M-am apropiat și mi-am dat seama că sunt albine, sau viespi, nici nu știu exact. După un timp au început să se adune tot mai multe. Lucrez la un coafor din zonă și le-am urmărit. Noi cel puțin suntem speriați, pentru că dacă sunt deranjate pot să fie un pericol pentru oricine trece pe aici, dar ne temem pentru copii, mai ales, să nu cumva să îi muște. Am sunat imediat la 112, dar acum văd că au intrat la vecin în apartament, dar ei nu sunt acasă”, ne-a spus o localnică, potrivit aceleaşi surse.

Ultimele Stiri
abonare newsletter