Actualitate

Mai mulţi copaci şi un stâlp au fost doborâţi de vânt la Cluj, două maşini fiind avariate

Mai mulţi copaci şi un stâlp au fost doborâţi de vânt la Cluj-Napoca, două maşini fiind avariate, duminică seară, în urma unei furtuni puternice.

sursa foto: evz.ro sursa foto: evz.ro

Un apel către serviciul de urgenţă 112 anunţa că un incident a avut loc în această după-amiază pe raza municipiului Cluj-Napoca. Un autoturism a fost distrus după ce un stâlp şi un copac au căzut peste el.

Incidentul s-a petrecut la intersecţia străzii Andrei Mureşanu cu Zrinyi lângă Serviciul Paşapoarte. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Autoturismul era parcat şi nu se afla nimeni înauntru.


O autospecială din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a intervenit la faţa locului în cel mai scurt timp şi a îndepărtat crengile copacului căzut.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, trei copaci şi un stâlp au fost doborâţi de vânt, duminică seară, la Cluj-Napoca, două maşini fiind avariate.


"Noi am fost solicitaţi să intervenim în cartierul Andrei Mureşanu, unde un stâlp şi un copac au căzut peste un autoturism. Nu au fost persoane rănite. Am intervenit cu o autospecială şi cu echipamente speciale, astfel încât pompierii să poată tăia şi îndepărta copacul de pe stradă", a declarat Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Biriş a mai spus că alţi doi copaci au căzut în centrul oraşului, lângă Prefectură şi pe strada Scorţarilor, iar acolo "au intervenit echipele de la Spaţii Verzi din cadrul Primăriei".

Ultimele Stiri
abonare newsletter