Actualitate

De BEAT ce era a ajuns cu maşina în şant

După ce a consumat pahare cu alcool fără număr, un bărbat din Cluj-Napoca s-a urcat la volanul unei maşini. Drumul nu i-a fost prea lung pentru că a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina în şant. Poliţiştii au stabilit că şoferul avea o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"La data de 07 iunie a.c., ora 15:30, poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Secţia 9 Poliţie Rurală Turda, au depistat un bărbat de 52 ani din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, care în timp ce conducea  autoturismul pe DJ 107 L, pe raza localităţii Lita, comuna Săvădisla, judeţul Cluj, din direcţia Turda-Săvădisla, datorită neadaptării vitezei la condiţiile drum, a părăsit partea carosabilă, ajungând în sanţul de pe marginea drumului", transmit poliţiştii clujeni.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar poliştiştii au stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,92 mg / litru alcool pur în aerul expirat. El este cercetat de oamenii legii sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

abonare newsletter