Actualitate

Electric Castle 2014, aproape sold out. Cele cinci scene sunt montate zilele acestea

Pregătirile pentru Electric Castle Festival 2014 au intrat în linie dreaptă, iar abonamentele sunt aproape sold out.

Electric Castle 2014, aproape sold out. Cele cinci scene sunt montate zilele acestea Electric Castle 2014, aproape sold out. Cele cinci scene sunt montate zilele acestea

Organizatorii festivalului au demarat construcția structurilor de pe domeniul Castelului Banffy din Bonțida care va găzdui cinci scene, barurile, food court-ul, spațiile de agrement și alte zone de interes. După ce a fost instalat un punct de transformare, castelul a fost electrificat, urmând ca inclusiv o parte dintre locuințele bonțidenilor să se alimenteze cu energie electrică de la acest punct nou creat. 

Cu doar două săptămâni înainte de deschiderea celei de a doua ediții, abonamentele pentru cele patru zile de festival aproape că sunt epuizate. Au fost vândute peste 12.000 de abonamente, iar organizatorii se aşteaptă să fie sold out.


Peste 130 de artiști, un line-up proaspăt, multe prezențe în premieră pentru România, muzicieni care își vor lansa noile albume la castel și patru nopți albe, aceasta este promisiunea pe care au făcut-o organizatorii Electric Castle fanilor săi. Die Antwoord, Thievery Corporation, Bonobo, Rusko, DJ Fresh, Sasha și ceilalți artiști care se regăsesc pe afișul festivalului vor transforma Versailles-ul Transilvaniei într-un castel electric.

Cu doar două săptămâni înainte de deschiderea celei de a doua ediții, abonamentele pentru cele patru zile de festival aproape că sunt epuizate.


Anul trecut, evenimentul a adus 92 de artiști, printre care Morcheeba, Telepopmusik, Stanton Warriors, Feed Me și Dope D.O.D, precum și o serie de trupe românești. S-au înregistrat 32.000 de participanți, iar peste 4.000 de persoane au ocupat zona amenajată pentru campare. Echipa de organizare a inclus 600 de persoane, dintre care 370 au fost voluntari.
Abonamentele pentru ediția 2014 pot fi achiziționate până în 11 iunie la prețul de 190 de lei pentru toate cele patru zile de festival, iar taxa de campare va fi de 30 de lei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter