Actualitate

Premii de 10.000 euro pentru cea mai bună imagine a proiectului Cluj Capitală Culturală Europeană 2021

Asociaţia Cluj Napoca 2021 – Capitală Culturală Europeană lansează mâine concursul public de creaţie a pachetului de identitate vizuală pentru candidatura la titlul de Capitală Culturală Europeană.

Scopul concursului, care are premii în valoare de 10.000 euro,  este obținerea unei interpretări vizuale reprezentative pentru proiectul Cluj-Napoca 2021 - Capitală Culturală Europeană. Pachetul vizual dezvoltat de concurenți trebuie să ofere o interpretare vizuală reprezentativă a conceptului ”East of West”, cu care orașul Cluj-Napoca va candida la titlul Capitală Culturală Europeană.

Cluj-Napoca urmează să candideze pentru titlul Capitală Culturală Europeană 2021. Concursul oficial de desemnare a orașului din România care va deține acest titlu în 2021 va avea loc în 2015-2016. Şi-au anunţat public intenția de a candida pentru titlul european încă alte opt oraşe din România. Desemnarea orașului Capitală Culturală Europeană 2021 va reveni unui juriu internațional format din experți în domeniile artei și culturii, juriu desemnat de organismele Uniunii Europene.


Asociația Cluj-Napoca 2021– Capitală Culturală Europeană este responsabilă pentru pregătirea și susținerea candidaturii orașului Cluj-Napoca în acestă competiție. Asociația coordonează pregătirea documentației specifice și îndeplinirea criteriilor de candidatură.

abonare newsletter