Actualitate

2.400 de vizitatori la Salina Turda de 1 Iunie - FOTO

Ziua de 1 Iunie nu a reprezentat un prilej de bucurie numai pentru copii, ci și pentru conducerea Salinei Turda care a înregistrat peste 2.400 de vizitatori.

Pragul obiectivului turistic a fost trecut de adulți, dar și de numeroși copii, curioși să vadă surprizele puse la cale de conducerea Salinei, în ziua dedicată lor.

„1 Iunie oferă anual un prilej de mare bucurie de întâlnire a celor mari cu cei mici, nu doar prin intermediul unor cadouri ci și prin participarea împreună la acțiuni și evenimente atractive pentru copii și aducătoare de amintiri pentru cei mari” concluzionează conducerea Salinei Turda.


Un astfel de prilej a fost oferit de Salina Turda în colaborare cu Primăria Turda și Compania de Apă Arieș celor peste 2.400 de vizitatori care i-au trecut pragul, în bună parte copii, activitățile derulându-se sub egida „Să ne bucurăm de lumea copiilor”.

Tot de ieri, programul de vizitare al Salinei a fost prelungit până la ora 19!


Programul de vizitare al Salinei Turda, unul din cele mai importante obiective turistice din România, cu rezonanţă mondială, va fi prelungit începând cu luna iunie.

"Pentru a facilita accesul turiștilor la vizitarea „celui mai frumos loc subteran din lume”, Consiliul de Administrație a SC Turda Salina Durgau SA a hotărat prelungirea orarului de funcționare, astfel că începand cu 01.06.2014 programul de funcționare va fi zilnic între orele 09-19, ultima intrare în Salina fiind la ora 18", se precizează într-un comunicat de presă al societăţii care administrează obiectivul turistic.

Ultimele Stiri
abonare newsletter