Actualitate

Bordel în Zorilor. Funcţionează sub paravanul unei pensiuni

O pensiune de trei margarete din cartierul Zorilor este folosită drept paravan pentru un bordel de pe strada Pădurii.

Salon de masaj erotic Salon de masaj erotic

Un salon de masaj din Cluj se foloseşte de un camuflaj ingenios pentru a-şi desfăşura în linişte activitatea specifică unui bordel, scrie bzc.ro. Sub paravanul unei pensiuni, bordelul Moulin Rouge de pe strada Pădurii nr. 13 oferă o gamă variată de servicii sexuale tuturor celor care-i trec pragul, având nu mai puţin de nouă “maseuze” gata să satisfacă gusturile oricărui client.

Pe hartie şi de ochii lumii, la adresa respectivă funcţionează o respectabilă pensiune de trei margarete, însă în realitate la aceaşi adresp funcţioneazp mult mai celebrul salon de masaj erotic Moulin Rouge, dotat cu saunp, jacuzi, cabine de duş cu hidromasaj şi băutură din partea casei.


Conform sursei citate, odato apelat unul dintre numerele de telefon puse la dispoziţie pe site, clienţilor le răspunde o “recepţioneră” drăguţă, abilitată să ofere orice informaţii cu privire la paleta de servicii oferite. La telefon, jurnaliştii au aflat că toate masajele sunt cu finalizare, aşa numitele masaje “happy end”, însă preţurile variază în funcţie de complexitatea lucrării şi de numărul de domnişoare implicate în servirea clientului.

Mai multe despre acest subiect: AICI

Ultimele Stiri
abonare newsletter