Actualitate

Europarlamentare 2014 - Tentativă de fraudă în Mănăștur

Conducerea PSD Cluj a făcut sesizare la Biroul Electoral Județean (BEJ) și la Poliție după ce au descoperit o situație de încercare de fraudare a votului în cartierul Mănăștur.

Un reprezentant al unui partid politic a dat unui simpatizant două buletine de vot pentru a vota. “La o secție din Mănăștur, reprezentantul unui partid politic din secția de votare a dat unui simpatizant al partidului respectiv două buletine de vot pentru a vota, cei de acolo s-au sesizat și lucrurile au fost rezolvate. Este și acolo o sesizare, o întâmpinare, așteptăm să vedem rezultatul. În același timp, e și o întreagă discuție legată de mesajele care se transmit în această zi de vot, mesaje cu intenție clară legată de continuarea campaniei electorale, ceea ce nu este în regulă din punctul nostru de vedere. Să vedem ce spune BEJ, ca să știm și noi ce facem pe viitor, ce e legal și ce e ilegal”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj, citat de Agerpres.

În judeţul Cluj s-au amenajat 653 de secţii de votare, dintre care 181 sunt în reşedinţa de judeţ. Pe listele de vot sunt trecuţi 599.262 de clujeni cu drept de vot. Cei mai mulţi votanţi sunt din oraşul Cluj-Napoca (272.467 de persoane), iar în mediul rural, în comunele Floreşti (17.800 de persoane) şi Gilău (6.656 de persoane). Cel mai mic număr de votanţi din judeţul Cluj îl găsim în comuna Ploşcoş, 594 de oameni.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter