Actualitate

1.600 de poliţişti şi jandarmi din Cluj asigură ordinea la europarlamentarele de mâine

1.000 de poliţişti, 12 de poliţişti de frontieră, 450 de jandarmi şi 200 de pompieri vor fi implicaţi, mâine, pentru asigurarea ordinei şi siguranţei publice la alegerile pentru Parlamentul European.

1.600 de poliţişti şi jandarmi din Cluj asigură ordinea la europarlamentarele de mâine 1.600 de poliţişti şi jandarmi din Cluj asigură ordinea la europarlamentarele de mâine

Peste 1.600 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI) sunt angrenaţi în judeţul Cluj, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, precum şi pentru protecţia celor 653 de secţii de votare.

1.068 de angajaţi M.A.I. vor asigura protecţia celor 653 secţii de votare, amplasate în 478 de locuri. Alţi 230 de poliţişti şi 115 jandarmi, în perioada desfăşurării procesului electoral, se vor afla în stradă, pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale.


De asemenea, pentru soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor cu privire la evenimentele produse în ziua alegerilor, la nivelul judeţului, vor acţiona 66 de poliţişti, constituiţi în 22 echipe operative. Totodată, a fost stabilit şi un efectiv de rezervă format din 75 de angajaţi M.A.I., care va fi în permanenţă pregătit să acţioneze, dacă situaţia operativă va impune acest lucru.

Ultimele Stiri
abonare newsletter