Actualitate

O tânără din Cluj-Napoca este de negăsit. A dispărut din zona hotelului Napoca

O tânără de 26 de ani a fost dată dispărută. O cheamă Ruxandra Brojboiu şi a plecat de acasă în noaptea de marți spre miercuri (20 spre 21 mai) la ora 1.40 de pe strada Eremia Grigorescu, în zona Hotelului Napoca-Parcul Central.

UPDATE: Tânără a fost găsită

La data de 22 mai, în jurul orei 10:00, tânăra de 26 de ani, din Cluj-Napoca, a cărei dispariţie a fost sesizată în cursul zilei de ieri, a fost depistată de către poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Secţia 5 Poliţie, într-un parc din centrul municipiului Cluj-Napoca.

Familia tinerei a sesizat organele de poliţie cu privire la dispariţia acesteia, precizând faptul că, în noaptea de 21 mai, în jurul orei 01:30, tânăra de 26 ani a ieşit să se plimbe, nemaiîntorcându-se la domiciliu.


Cu sprijinul familiei, Poliţia a reuşit să stabilească un traseu probabil  urmat de tânără în plimbările zilnice ale acesteia, în cursul dimineţii aceasta fiind depistată.

Era însoțită de un câine de talie mică, rasa metis Tekel, cu blană cenușiu-maronie care e rănit la laba stângă din spate. Câinele răspunde la numele Pipette.


Semnalmentele fetei dispărute:  înălțime medie (1,63 m), constituție suplă, părul arămiu-roșcat până la umeri, ochi căprui, fața ovală, ten alb. Era îmbrăcată cu o pereche de blugi negri prespălați, un pulover negru cu puncte mici albe, geacă albastră de piele, adidași de piese albi. Nu are asupra ei acte de identitate, telefon mobil sau bani.

Vă rugăm ca orice informații dețineți, sau dacă pur și simplu v-ați aflat în zona respectivă la ora dispariției, să sunați de urgență la nr. de telefon 0723242552 sau la 112.

Ultimele Stiri
abonare newsletter