Actualitate

Procurorii ai cerut DESHUMAREA Aurei Ion. Vezi DE CE!

Procurorii de la Parchetul instanţei supreme au dispus o nouă expertiză medico-legală în cazul Aurei Ion, întrucât concluziile raportului de autopsie din 10 februarie nu au fost avizate de Comisia de avizare şi control al actelor medico-legale din cadrul Institutului de Medicină Legală Cluj-Napoca.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) mai informează, luni, că în dosarul accidentului aviatic din Apuseni, în perioada 12-16 mai, au fost audiaţi, în calitate de martori, opt controlori de trafic sol şi controlori de trafic aerian din cadrul ROMATSA SA. În aceeaşi perioadă au fost audiaţi şi doi angajaţi ai Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă şi unul al Institutului Medico-Militar.

"Au fost solicitate relaţii suplimentare de la ROMATSA şi Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti-Băneasa", precizează PICCJ.


Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic produs în 20 ianuarie, în Munţii Apuseni, într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba.

Ultimele Stiri
abonare newsletter