Actualitate

Peste 8.000 de obiecte de uz casnic, confiscate de poliţişti FOTO

Poliţiştii clujeni au confiscat peste 8.000 de obiecte de uz casnic în valoare de circa 25.000 lei, transportate fără documente justificative şi au aplicat o sancţiune contravenţională de 2.000 de lei.

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti, au identificat în trafic, pe raza comunei Floreşti, un bărbat de 38 de ani, din judeţul Sibiu, care transporta pentru o societate comercială, cu o autoutilitară, mai multe obiecte de uz casnic.

Acesta nu a putut să prezinte pentru control documentele justificative aferente celor aproximativ 8.500 de produse transportate, conform prevederilor legale în vigoare.


În acest context, a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare 2.000 de lei, conform prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Produsele transportate (cuţite, maşini pentru tocat carnea, furculiţe, scrumiere, oale, farfurii, solniţe etc.), în valoare de aproximativ 25.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

abonare newsletter