Actualitate

Tinerii beţivi care au bătut un bărbat şi au vandalizat mai multe maşini au fost REŢINUŢI

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 31 de ani, din Cluj-Napoca, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,lovire sau alte violenţe”.

La data de 12 mai, cei trei bărbaţi împreună cu un alt tânăr în vârstă de 24 de ani, din Cluj-Napoca, au fost depistaţi de către poliţişti în jurul orei 04:00, tulburând ordinea şi liniştea publică pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din municipiul Cluj-Napoca.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool, aceştia au intrat în conflict cu un bărbat de 41 de ani pe care l-ar fi agresat.


De asemenea, s-a stabilit faptul că cei patru bărbaţi ar fi distrus şi elemente ale unui bancomat aflat în zonă şi ar fi provocat distrugeri la mai multe autoturisme parcate pe strada Cotită din Cluj-Napoca.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore trei dintre aceştia, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,lovire sau alte violenţe”.


Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor patru tineri şi luarea măsurilor legale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter