Actualitate

UPDATE - Accident grav în Iclod. O femeie a decedat şi trei persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite

La data de 12 mai, ora 19:01, pe DN1C-E576, în comuna Iclod, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane, rănirea uşoară a trei persoane şi avarierea a trei autovehicule.

sursa foto: dejeanul.ro sursa foto: dejeanul.ro

UPDATE: Ce spune IPJ Cluj despre accidentul de ieri

Conform primelor verificări, un bărbat de 40 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul prin comuna Iclod, spre Gherla, la ieşirea dintr-o curbă deosebit de periculoasă la dreaptă, semnalizată corespunzator, a trecut pe sensul opus de deplasare, întrând în coliziune cu un autotren care circula spre Cluj-Napoca.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un autovehicul staţionat pe acostamentul consolidat de pe sensul de mers spre Cluj-Napoca.


Accidentul a avut ca urmări decesul unei femei de 62 de ani din Cluj-Napoca, rănirea uşoară a unei femei de 37 de ani, precum şi a 2 minori de 7, respectiv 11 ani, din Cluj-Napoca, toţi pasageri în autoturismul care a pătruns pe contrasens.

Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 45.000 lei.


Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Cum s-a petrecut accidentul

Un grav accident de circulatie s-a petrecut în jurul orei 19 pe drumul naţional 1 C, pe raza localităţii Iclod. Accidentul s-a soldat cu decesul unei femei şi rănirea a trei persoane, dintre care doi copii.


Potrivit Simonei Virci, purtător de cuvânt IPJ Cluj, în urma primelor verificări s-a stabilit că şoferul unui autoturism ce se deplasa de la Cluj-Napoca spre Gherla, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, fiind acroşat de un TIR. În urma coliziunii a fost lovită încă o maşină parcată pe marginea drumului.

Accidentul s-a soldat cu decesul unei femei de pe locul din spate al autoturismului.


Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, în autoturismul implicat în accident se aflau trei adulţi şi doi copii.

Atât copiii, cât şi mama lor, au suferit multiple leziuni si au fost preluati de trei ambulante, fiind transportati la Cluj Napoca.

Etichete: iclod
Ultimele Stiri
abonare newsletter