Actualitate

Rogozin răspunde acuzaţiilor lui Traian Băsescu privind consumul de alcool - FOTO

"Mă întreb câte pahare a băut (Traian) Băsescu înainte de a închide spaţiul aerian pentru avionul nostru", a scris luni vicepremierul rus Dmitri Rogozin pe Twitter, ca răspuns la acuzaţiile preşedintelui român.

Dmitri Rogozin răspunde pe Twitter  acuzaţiilor lui Traian Băsescu privind consumul de alcool Dmitri Rogozin răspunde pe Twitter acuzaţiilor lui Traian Băsescu privind consumul de alcool

Consilierul prezidențial Iulian Chifu, contactat de Digi24, a spus că Președinția nu comentează declarațiile vicepremierului rus. „Cine este Rogozin? Noi nu comentăm așa ceva!”, a spus Iulian Chifu.

Traian Băsescu a afirmat duminică, în cadrul unei emisiuni de la Digi 24 că ”Rogozin este extrem de impiulsiv, de orgolios. În cazul de față suspectez că a făcut declarațiile după ce se împrietenise bine cu niște sticle de vodcă”, în replică la o serie de  acuzații ale vicepremierului rus la adresa României.


De asemenea, președintele României, a mai declarat, tot duminică, la Timişoara, referindu-se la atacurile vicepremierului rus Dmitri Rogozin la adresa României, că trebuie aflat mai întâi câtă vodcă a consumat Rogozin înainte să facă asemenea declaraţii. "La astfel de declaraţii eu nu pot avea decât o singură reacţie. Trebuie să aflăm câtă vodcă a consumat Rogozin înainte să facă aceste declaraţii. E o declaraţie lipsită total de respect faţă de un alt stat, faţă de orice altceva ce nu reprezintă Mama Rusia", a declarat preşedintele Traian Băsescu.

abonare newsletter