Actualitate

Bărbat, PRINS SUB O CĂRUȚĂ cu lemne, într-o pădure din Cluj

Un clujean de 49 de ani a fost sub o căruță cu lemne și târât mai mulți metrii, după ce frâna de siguranță a aceasta a cedat din cauza greutății. Bărbatul a fost rănit grav.

Potrivit polițiștilor clujeni, accidentul a avut loc vineri, 9 mai 2014, în jurul orei 10:30. Un bărbat de 49 de ani, din comuna Iara, judeţul Cluj, împreună cu un alt bărbat din comuna Băişoara, ar fi mers cu o căruță într-o pădure de pe raza comunei, pentru a aduce lemne de foc și după ce ar fi încărcat-o s-ar fi întors în localitate pe un drum forestier, aflat în pantă abruptă, bărbații mergând pe jos, în lateralul ei. La un moment dat, datorită încărcăturii şi condiţiilor de drum, frâna de siguranţă a căruţei ar fi cedat iar bărbatul de 49 de ani, din comuna Iara, a fost acroşat de atelaj, fiind prins şi târât pe sol aproximativ 7-8 metri, până când celălalt bărbat a reuşit să oprească atelajul.

”La faţa locului a intervenit o ambulanţă pentru acordarea îngrijirilor medicale, bărbatul prezentând contuzii la nivelul feţei şi mai multe traumatisme la nivelul toracelui şi membrelor inferioare”, informează IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter