Actualitate

Concert de excepție în avanpremiera Transilvania Jazz Festival

Săptămâna viitoare, în avanpremiera ediției a opta a Transilvania Jazz Festival, va avea loc un concert susținut de un superstar din Brazilia.

În 17 mai, la ora 20.00, pe scena Operei Maghiare de Stat Cluj-Napoca va avea loc un concert susținut de maestrul acordeonului, Renato Borghetti și muzicienii săi. Muzicianul brazilian vine pentru prima dată în România pentru a prefața ediția a opta a Transilvania Jazz Festival.

Biletele pentru acest eveniment au fost puse în vânzare și costă între 40 şi 79 lei. Pot fi cumpărate de la casieria Operei Maghiare și de la birourile Diesel Events din Piața Unirii.


Simona Hodoș a subliniat că cele trei zile de festival vor avea loc în această toamnă, concertul din 17 mai fiind doar o avanpremieră pentru a menține vie atenția asupra Transilvania Jazz Festival.

Primăria Cluj-Napoca a susținut și în acest an festivalul. “La sfârșitul săptămânii viitoare începe ediția a opta a Transilvania Jazz Festival, considerat un brand al orașului. Acest festival, ca în fiecare an, este susținut de Primăria Cluj-Napoca. Anul acesta am alocat 55.000 lei. Sunt foarte mulți iubitori de jazz în această metropolă universitară și festivalul s-a dovedit deja un brand al orașului”, a declarat, miercuri, primarul Emil Boc.

abonare newsletter