Actualitate

Bilete la preț redus la Techsylvania

Clujenii pasionați de IT mai au încă ocazia să se înscrie la Techsylvania, eveniment pe zona de tehnologie si inovatie, organizatorii evenimentului prelungind perioada reducerilor pentru bilete.

Oferta Early Bird, în ceea ce priveşte biletele Techsylvania este acum de 59 EUR per bilet, faţă de 89 EUR sau 109 EUR, pe toată perioada cât mai sunt bilete disponibile. Cei care își doresc să participe la acest eveniment, se pot înscrie AICI.

Ce este Techsylvania?

Techsylvania este un eveniment complex care debutează pe data de 31 mai cu un hackathon - eveniment in cadrul caruia programatori si designeri colaboreaza la dezvoltarea unor produse software - cu durata de 24 de ore şi continuă pe 2 iunie cu o conferinţă de o zi care va aduce în faţa audienţei unii dintre cei mai apreciaţi profesionişti în domeniul tehnologiei la nivel internaţional.


Hackathon-ul care va avea loc în cadrul Techsylvania se adresează dezvoltatorilor care îşi doresc să pună bazele unor aplicaţii cu potenţial disruptiv în domeniul tehnologiilor connected şi wearable. În plus, cei peste 100 de participanţi la eveniment vor avea ocazia să testeze dispozitivele puse la dispoziţie de partenerii programului. La final, fiecare echipă îşi va prezenta produsul în faţa audienţei pentru a convinge publicul de potenţialul acestuia. Cele mai bune proiecte vor fi premiate, iar primele 3 echipe vor primi bilete de acces la conferinţa care va avea loc pe data de 2 iunie şi, mai mult decât atât, vor avea şansa să îşi prezinte produsele în faţa întregii audienţe a Techsylvania.

Cea de-a doua parte a evenimentului este conferinţa, unde sunt aşteptate peste 200 de persoane. Pasionaţii de tehnologie vor avea ocazia să fie inspiraţi, să întâlneasca potenţiali investitori, parteneri sau colaboratori şi, mai mult decât atât, să interacţioneze în mod direct cu oameni cu preocupări şi pasiuni similare.


Printre speakeri care vor participa la ediția din acest an se numără: Marcus Segal (Ex-COO Casino Division Zynga & Entrepreneur in Residence la The Summit), Paddy Cosgrave (Fondator al The Summit şi F.ounders), Jack Levine (Fondator şi CEO Electric Objects), HP Jin (Co-Fondator şi CEO Telenav) sau Aryk Grosz (Co-Fondator şi CTO Mixbook Inc).

Ultimele Stiri
abonare newsletter