Actualitate

Modificare de ultimă oră: Al treilea tenor al lumii nu mai concertează la Cluj

Ramon Vargas, al treilea tenor al lumii, nu va mai veni la Cluj-Napoca pentru a participa la spectcolul din cadrul Galei de deschidere a festivalului Viva Vox din cauza unor probleme de sănătate, au anunțat organizatorii evenimentului.

”Motivul principal al absenţei sale este starea sa de sănătate care s-a înrăutăţit şi care nu îi permite să-şi pună în evidenţă calităţile pentru care el este cunoscut pe plan internaţional. Astfel ne exprimăm regretul că Ramon Vargas nu va fi alături de clujeni ca să performeze în Gala de deschidere programată pentru luni, 5 mai 2014, de la ora 18.30. În acest moment aşteptăm un răspuns oficial din partea domniei sale şi sperăm să obţinem promosiunea sa în ceea ce priveşte susţinerea unei reprezenţii pe scena Clujeană în viitorul apropiat”, transmit organizatorii Festivalului Studențesc de Operă Viva Vox.

Locul acestuia în spectacolul de deschidere a festivalului de operă va fi luat de tenorul Marius Vlad Budoiu, el fiind singurul artist de acest calibru, accesibil în România.


Formula soprana Brigitta Kele, tenorul Marius Vlad Budoiu şi baritonul George Petean constitue o premieră naţională ce oferă valenţe noi pentru Festivalul Viva-Vox, care va atrage atenţia internaţională asupra scenei clujene.

Ultimele Stiri
abonare newsletter