Actualitate

O petrecere de 1 Mai s-a încheiat cu o tentativă de omor. Un adolescent a fost atacat cu briceagul

O petrecere la care s-au adunat 18 tineri, în comuna Sănduleşti, s-a încheiat cu un scandal în urma căruia un tânăr a ajuns la spital, iar altul a fost "săltat" de poliţişti.

O petrecere de 1 Mai s-a încheiat cu o tentativă de omor. Un adolescent a fost atacat cu briceagul O petrecere de 1 Mai s-a încheiat cu o tentativă de omor. Un adolescent a fost atacat cu briceagul

Un tânăr de 20 de ani din Turda este cercetat pentru „tentativă de omor” după ce l-a atacat cu briceagul pe un adolescent de 17 ani, în timpul unei petreceri în comuna Sănduleşti, în noaptea de 1-2 mai. Victima a ajuns la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca şi a declarat iniţial că s-a lovit după ce ar fi căzut în zona Cheile Turzii. 

Băiatul atacat cu briceagul a fost internat la Spitalul de Copii Cluj-Napoca unde a fost operat. În urma verificărilor efectuate de poliţişti la Spitalul Clinic pentru Copii Cluj-Napoca, s-a stabilit tânărul de 17 ani este din Turda şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale, acesta prezentând la internare multiple plăgi în zona capului şi toracelui, posibil ca urmare a unei agresiuni. "A fost anunţat medicul legist din cadrul I.M.L. Cluj-Napoca, care după examinarea victimei a emis concluzii preliminare conform cărora leziunile traumatice prezente pe corpul tânărului s-au putut produce prin lovire cu corpuri dure înţepător–tăietoare, necesită un număr de 28-30 zile îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii şi că aceste leziuni ar fi pus în primejdie viaţa victimei", au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.


Băiatul înjunghiat a participat la o petrecere într-o casă particulară, împreună cu alţi 18 tineri. În urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, victima ar fi fost agresată de un alt tânăr de 20 ani din Turda, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un briceag în zone vitale ale corpului. Iniţial victima ar fi declarat medicilor că leziunile s-au produs în urma unei căderi în zona Cheile Turzii.

Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, tânărul de 20 de ani bănuit de comiterea infracţiunii de „tentativă de omor” fiind reţinut pentru 24 ore.

Ultimele Stiri
abonare newsletter