Actualitate

Doi tineri beţi au "imprumutat" un taxi

Doi tineri în vârstă de 25, respectiv 21 ani, din Gherla, sunt cercetaţi de poliţişti pentru mai multe infracţiuni, după ce au "împrumutat" un taxi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tinerii sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt în scop de folosinţă”, „lovire sau alte violenţe”, „distrugere” şi „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală”.

„În noaptea de 28/29 aprilie a.c., în jurul orei 3:00, în timp ce se aflau în zona staţiei CFR Gherla, cei doi tineri ar fi solicitat unei cunoştinţe să îi transporte cu taxiul. Conducătorul auto în vârstă de 22 ani din Gherla ar fi refuzat să onoreze solicitarea, iar cei doi, care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, l-ar fi agresat, în timpul disputei fiind spart un geam de la uşa autoturismului”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.


Potrivit poliţiştilor, cei doi tineri ar fi plecat ulterior cu autoturismul spre domiciliul proprietarului pentru a-l înştiinţa că angajatul său a refuzat să onoreze o comandă, autoturismul fiind predat acestuia fără alte avarii.

În urma testării cu aparatul alcooltest s-a determinat o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat la tânărul de 25 ani, respective de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat la tânărul de 21 ani, ambii posedând permise de conducere auto.

Ultimele Stiri
abonare newsletter