Actualitate

Conducea beat in centrul Clujului

Un bărbat de 56 de ani, din Cluj-Napoca, a fost prins de poliţişti joi, 1 mai, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii clujeni au depistat un bărbat ce conducea băut pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 Poliţiştii clujeni au depistat un bărbat ce conducea băut pe Bulevardul 21 Decembrie 1989

Bărbatul avea o concentraţie de 0,67 mg/l alcool în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.


Tot joi, 1 mai, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Biroul Rutier, au depistat un bărbat de 28 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea pe strada Calea Floreşti un autoturism neînmatriculat, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

Poliţiştii au depistat şi un bărbat de 30 de ani, din comuna Baciu, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 1F, pe raza localităţii Baciu, fără a deţine permis de conducere.

Ultimele Stiri
abonare newsletter