Actualitate

INCREDIBIL! Înjuraţi şi trataţi ca ultimii infractori, într-un bar de pe Piezişă, din cauza unei beri calde

O simplă reclamaţie din cauza unei beri considerată prea caldă a fost un motiv suficient de bun pentru injurii şi ameninţări cu bătaia.

Strada Piezisa Strada Piezisa

Trei clujeni care au decis să vizioneze meciul din semifinala Ligii Campionilor în barul UNIPub de pe Piezişă au fost la un pas să fie luaţi la bătaie de angajaţii firmei care asigură paza în barul respectiv. Agenţii de pază au fost deranjaţi de o simplă reclamaţie a celor trei clienţi cu privire la o bere prea caldă. "Mă adresez dumneavoastră în speranţa că o să faceţi cunoscută publicului larg istoria ce am păţit-o eu în seara aceasta (30 aprilie - n.red.).
Ţin să menţionez că intenţia mea e sp  fac cunoscut publicului larg ce mi s-a întâmplat în seara aceasta (30 aprilie - n.red.) ca el să poată preveni pe  viitor ce mi s-a întâmplat şi mie. Astăzi, 30/04/2014 am hotărât eu, programator la o cunoscută firmă de IT din Cluj, împreună cu un vechi prieten din  liceu, actualmente medic în Germania, plus cumnatul meu, medic rezident în an terminal, să vizionăm meciul din semifinala Ligii Campionilor", spune Vasile Codrea într-un mail trimis pe adresa redacţiei. 

Berea e prea caldă? Nu avem ce face!

El afirmă că la sfârşitul meciului cineva a reclamat că berea este prea caldă, dar răspunsul chelneriţei a fost unul total neaşteptat. "La sfârşitul meciului, după ce unul dintre cei aflaţi la masa cu noi a reclamat faptul că una dintre berile servite nouă la masă e caldă, chelneriţa a replicat că nu avem ce să facem şi că ea garantează că nu ni se va înlocui şi că nu avem ce face decât să plătim", scrie Vasile Codrea.
La ieşirea din bar au avut o altă surpriză. "După ce am achitat consumaţia şi am ieşit afară, ne-am întâlnit cu echipa de pază, de la nu ştiu ce firmă o fi, care s-a comportat cu noi în ultimul hal, ca şi cum noi am fi ultimii infractori şi vinovaţi de toate cele. Ne-a spus să ne ducem dracului acasă până nu ne dau două că ei pot face treaba asta din moment ce sunt firmă de pază şi în concepţia lor au puteri discreţionare în stat", conchide clujeanul. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter