Actualitate

De la bătăi la pistoale. Scandalurile se ţin lanţ în Janis. A scos pistolul şi a tras. Ce a urmat

După ce a fost implicat în numeroase scandaluri şi bătăi, problemele clubului Janis au trecut la un alt nivel. Un bărbat este cercetat penal după ce a intrat în Janis Stuf şi a executat un foc.

La data de 28 aprilie, ora 15:00, un bărbat de 42 de ani din Cluj-Napoca a sesizat Dispeceratul Poliţiei, depre faptul că în cursul dimineţii, în jurul orei 08:30, persoane necunoscute i-ar fi sustras o armă neletală din incinta unui local public din municipiul Cluj-Napoca.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în noaptea de 27 spre 28 aprilie, bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu mai multe persoane întâlnite în incinta Janis Stuf, iar în urma unor neînţelegeri, ar fi intrat în conflict cu acestea.


În acest context, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliu de unde a luat un pistol cu proiectile din cauciuc pe care îl deţinea legal şi s-a întors în local unde a executat un foc de avertizare, în plan vertical, fără a fi rănită vreo persoană.

Bărbatul a fost deposedat de armă de către o altă persoană aflată în localul public care a luat pistolul şi a părăsit incinta localului, arma fiind recuperată ulterior de poliţişti.


S-a stabilit că este vorba de un bărbat de 29 de ani din Cluj-Napoca, faţă de care poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „deţinerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării” şi „sustragerea armelor sau muniţiilor”.

Totodată, bărbatul de 42 de ani este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „uz de armă neletală, din categoria celor supuse autorizării, fără drept”.

Etichete: pistol scandal
Ultimele Stiri
abonare newsletter