Actualitate

Restaurantul Livada are ASIGURARE. INCENDIUL a pornit de la un REŞOU

Incendiul la restaurantul Livada a izbucnit de la un scurt circuit la panoul electric, a declarat administratorul localului Robert Alexandru Iedlicska. Reprezentanţii ISU Cluj au precizat că incendiul a fost cauzat de un scurt circuit la un reşou.

"Cei de la pompieri mi-au spus că incendiul a pornit de la un scurt circuit de la panoul electric. Nu vă pot spune, nici măcar estimativ, valoarea pagubei pentru că nu am evaluat încă nimic. Clădirea s-a prăbuşit din cauza focului. Reprezentanţii firmei de asigurări vor veni şi vor evalua valoarea pagubelor, eu nu sunt constructor", a spus administratorul restaurantului Livada, citat de evz.ro.

Iedlicska a mai spus că un angajat al restaurantului care a venit în cursul dimineţii la serviciu a suferit răni minore şi se află în prezent în afara oricărui pericol. "Un angajat care a venit mai repede ca să spele vasele a încercat de unul singur să stingă incendiul şi s-a ars la degetele de la o mână. Acum  este în afara oricărui pericol".


Un restaurant în care s-a investit sute de mii de euro

Grădina restaurantului Livada este este una dintre cele mai frumoase din oraş. Printre mese, administratorii restaurantului, au lăsat merii să crească în voie, fapt de unde provine şi numele restaurantului.

Iedlicska a refuzat să spună ce sumă a investit pentru a construi restaurantul. "Este vorba despre sute de mii de euro. Nu vă pot spune cifra exact. Ceea ce vă pot spune este că vom reconstrui restaurantul într-un timp foarte scurt".


Clădirea şi terasa sunt închiriate de firma care administrează restaurantul Livada, RZR Services, pe o perioadă de şase ani. Clădirea se află în proprietatea lui Kis Albert Schuler, iar pe ea a fost instituit un sechestru asigurator de către ANAF, pentru recuperarea sumei de 56.000 de lei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter